Bulvár-celeb

2023.07.30. 17:00

Durván kiakadt Polgár Tünde egy kommentelőre, jól ki is osztotta

Burkolt sértésnek vett egy dicsérő mondatot Polgár Árpád felesége, videóban válaszolt.

MW

Forrás: TV2

Tünde számára fontos a megjelenés, az utóbbi időben segítő videókat is közzétesz a közösségi oldalain, hogy másoknak is segítsen a megfelelő öltözködés és viselkedés elsajátításában. Épp ezért is esett rosszul neki, amikor megsértették az életkorával kapcsolatban - szúrta ki az Origo.

Kétes megjegyzést kapott kinézetére a magyar luxusfeleség, akinek egy követője azt írta, hogy a korához képest jól néz ki. Polgár Tünde szerint ez burkolt sértés akart lenni.

@polgartundetippjei Írjátok meg, hogy mi a kinézettel kapcsolatos átlag- elvárás, hogy ne nézzek ki a koromhoz képest rosszabbul! Köszi! #etikett #stilus40felett #polgartunde #azénkoromban #segits ♬ eredeti hang - Polgár Tünde

A koromhoz képest jól nézek ki – ezt a bókot kaptam valakitől, amit nagyon-nagyon szépen köszönök. Csak nem tudom, mi a norma. Van valahol egy rendelet vagy egy szabálykönyv, hogy mi az elvárt szint az én koromban? Nagyon szeretném ezt megtudni, ugyanis nem szeretnék abba a kellemetlen helyzetbe esni, hogy egyszer csak leesik a szint, és a koromhoz képest azt kell, hogy mondják, hogy rosszul nézek ki

 - kezdte fejtegetni nem kevés iróniával a bók jelentését és értelmezését Polgár Tünde.

"Szóval, ha valaki tudja, mi az a szabálykönyv, amiben megvan, hogy mi az alap, ahogy az én koromban, ötven felett ki kellene nézni, akkor tegye már meg, hogy átküldi nekem, jó? Csak hogy ne csússzak le a szint alá. Köszönöm, puszi" - zárta gondolatait a videóban, amelyben a megjegyzésre reagált.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában