Rémálom...

2022.08.03. 00:11

Tóth Gabinak halálfélelme volt

Tóth Gabi néhány hete arról írt a csalad.hu oldalon az egyik blogbejegyzésében, hogy félelemmel vegyes izgalommal gondol az első családi nyaralásukra a Balatonon. Most összefoglalta, mi történt velük, és elárulta, hogy valóra vált a legnagyobb rémálma.

"Jelentem, túléltük a nyaralást... Jó, jó, tudom, nem nagy kunszt egy nyaralást túlélni, de higgyétek el, nem véletlenül írtam így!" - kezdte bejegyzését az énekesnő.  A bejegyzésben felidézte, milyen dolgok miatt aggódott az említett korábbi posztban: darázscsípés, leégés, vízzel kapcsolatos félelmek, valamint hogy eltűnik a kislánya.

Az egyik rémálma valóra vált: életében először megcsípte egy darázs. Korábban egy vizsgálat kimutatta, hogy allergiás a darázscsípésre, ezért nagyon megijedt. "Persze nem volt nálam a tollam, a fülemben zakatolt a szívem, hallottam, ahogy kalapál.

Nyilván pánikba estem, és a pánik hasonló tüneteket produkált, mint amit a fejemben a darázscsípés jelent egy allergiás ember számára.
Rengeteget olvastam arról, hogy mik a tünetek, így pontosan tudtam, hogy mi következik, és az agyam ennek megfelelően el is kezdte azokat a tüneteket mutatni. Persze összeszaladtak az emberek, és mindenki próbált nyugtatni. Nagyon, nagyon, nagyon féltem. Biztosra vettem, hogy meg fogok halni.

Kértem Gábort, hogy vigyázzon a Hannira. Túlzás nélkül mondom, hogy olyan közel éreztem a halált, mint 18 évesen a műtétemnél. Közel egy órán át tartott a rémület, mire el mertem hinni, hogy életben maradok" - írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában