Boldogság

2022.08.02. 12:15

Megható részleteket árult el kislánya születéséről Stohl András

Július 22-én megszületett Stohl András ötödik gyermeke. A kicsi a Stohl Bella Julianna nevet kapta, és azóta is bearanyozza a szülei mindennapjait.

A népszerű színész most a Mokka stúdiójában árult el részleteket a kis jövevényről és az új életükről.

"Nagyjából az ember tudja, mire kell számítani, de amikor ott volt Vica és jöttek a fájások, férfiként nagyon nehéz volt ott lenni, mert nem tudsz igazából mit csinálni" - fogalmazott Stohl András, aki szerint a nő döntése, hogy szeretné-e, ha a férfi mellette lenne a szülőszobán. 

András mindenben segít a baba körül, lesi a felesége, Vica kívánságait, és igyekszik minden terhet levenni a válláról.

"Pici kis dolgokban segítek, de ezek szerintem nagyon fontosak. Hogy átveszem a babát, hogy egy picit piperézhessen, a napi rutint elvégezhesse, hogy szoptatás közben odaadom a vizét, hogy ne kelljen felállnia. Ha ott vagy a kedvesed mellett, az már sokat segít."

A színész most 55 éves, és úgy érzi, egészen másként viselkedik az ötödik gyermekével apaként, mint 25 évesen. Lányai, Luca, Rebeka, Franciska, és fia, Andriska óriási örömmel és szeretettel fogadták a húgukat.

"Ahogy a lányok viszonyulnak a kicsihez... Például Franciska tizennégy évesen. Annyi szeretet van a szemében. Jó látni, milyen elképesztő az, ahogy egy nőnemű ember ránéz egy kisbabára, és mennyire más, ahogy a kisfiam, Bandi néz rá" - mondta el Stohl a Ripost cikke szerint, viccesen hozzátéve, hogy Andriska már focizni szeretne a húgával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában