haon-sportoldal

2008.09.25. 14:45

Szabó Valéria a Világkupára készülő válogatottban

<p>Debrecen - A hétközi bajnoki fordulóban nem történt meglepetés, a DVSC-Aquaticum hozta a kötelezőt, fölényes, 33–19-es győzelmet arattak a debreceniek Kiskunhalason a pont nélkül álló házigazdák ellen.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/szabo-vali-a-valogatottban/cn/haon-news-Csapo-20080925-022540"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A magyar női kézilabda válogatott keretének névsora </B></A> [.pdf - 27 KB]</p>

A hét szenzációját az szolgáltatta, hogy az új szövetségi kapitány, Imre Vilmos kijelölte a dániai Világkupára készülő keretét, melyben helyet kapott Szabó

Valéria, a Loki kiváló beállója.

– Szerintem titkon mindenki reménykedik abban, egyszer számításba veszik a válogatottban, de elsősorban arra koncentráltam, hogy a klubomban a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam. Különböző korosztályos válogatottban már szerepeltem, de a felnőttek közé eddig nem kaptam meghívást. Meglepődtem, amikor megtudtam a nagy hírt, s nem tagadom, kicsit izgulok is, de szerintem mindenki így lenne az én helyemben. Szerencsére több játékost is jól ismerek a keretből, így nem hiszem, hogy lennének beilleszkedési problémáim – vélekedett a DVSC játékosa, aki úgy érzi, január óta elég jól megy a játék számára, s ez a széria az új bajnokságban is folytatódott.

– Remek csapat alakult ki Debrecenben, kitűnő a hangulat, jönnek az eredmények, így könnyű jól játszani. Bízom benne, hogy a győzelmi sorozatunk a szombati rangadón sem szakad meg, amikor is a Fehérépet fogadjuk a Hódosban.

  • DVSC-Aquaticum - Kiskunhalas összecsapás
  • Hornyák Dóra nagy napja  Video
  • Sokba kerülhet a Fradi-balhé Loki-Fradi kézilabda meccs 09.07.
  • Marad a névadó szponzor
  • Már nem mumus a Vásárhely
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!