haon-sportoldal

2008.05.28. 15:16

Kézilabdaünnep a Főnixben

<p>A Magyar Kézilabda Szövetség 75. évfordulója alkalmából a magyar női kézilabda-válogatott vasárnap az Európa-válogatottal játszik gálamérkőzést a debreceni Főnix Csarnokban.</p>

Egy igazi kézilabdaünnepre készülnek a szervezők, melynek első felvonásaként szombaton díszközgyűlést tart a szövetség Budapesten a Thalia színházban, utána pedig Debrecen felé veszik az irányt az érintettek.

– Vasárnap délelőtt 10 órától edzést tart a magyar csapat, majd 11 órától az Európa-válogatott fog tréningezni a Főnixben. Egyelőre nem tudom biztosra mondani, de mindenképp azon leszünk, hogy mindkét csapat edzését az érdeklődők ingyen megtekinthessék – jelentette ki Jógáné Kocsis Andrea, a rendezvény főszervezője a szerdán Debrecenben tartott sajtótájékoztatón.

A gálamérkőzés 18 órától veszi kezdetét, de a programok már korábban elkezdődnek. 15 órától az Adidas gyermekbajnokság leány döntőjét tekinthetik meg az érdeklődők, majd 16 órától ugyanebben a korcsoportban a fiúk küzdenek meg a trófeáért. 16:45-től ünnepélyes díjátadás veszi kezdetét, majd 18 órától jöhet a világsztárok sorát felvonultató csapatok csatája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!