haon-sportoldal

2008.05.30. 13:18

Bajnoki döntők a Főnixben

<p>A kézilabda adidas Gyermek Bajnokság 5-ös korosztályának (1996) országos döntőjét az idei évben Debrecenben rendezik meg...</p>

...május 31. és június 1. között, mégpedig a Magyar Kézilabda Szövetség 75. jubileuma alkalmából megrendezésre kerülő Magyarország–Európa válogatott női kézilabdamérkőzés kísérő rendezvényeként. A lányok mérkőzéseit a Hódos Imre-rendezvénycsarnokban, a fiúk párharcait pedig az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban rendezik meg, de a döntőket már a debreceni Főnix Csarnokban bonyolítják le, és az ünnepélyes díjkiosztót közvetlenül a válogatott meccset megelőzően tartják.
A cívisvárost mindkét nem döntő tornáján a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola gárdái képviselik. A lányok mezőnyében Márián Blanka csapata, míg a fiúk közt Dobszai Jenő fiai harcolnak a bajnoki címért. A Főnixben a leány döntőt vasárnap 15 órától, míg a fiúk fináléját 16 órától rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!