haon-sportoldal

2008.03.30. 16:18

Sikeres derecskei főpróba a Békéscsaba ellen

<p>A szlovák bajnokcsapat, a Nagymihály után a magyar élvonalban vitézkedő Békéscsaba ellen játszott előkészületi mérkőzést a Tajtavill-Derecske kézilabda alakulata.</p>

A hajdúságiak remek első félidőt produkáltak, hiszen 20 gólt dobtak és csak 12-t kaptak, de a végeredményre sem lehet panasz, mivel Pádár Margóék 31–25-re diadalmaskodtak. – Nagyon tetszett, hogy jó iramú, jó hangulatú, bajnoki meccshez hasonló motiváltságú meccset játszottunk – mondta a találkozóról Köstner Vilmos a derecskeiek szakvezetője a klub honlapján. – Mindkét csapat nagy lendülettel kézilabdázott és megfelelő teljesítménnyel rukkolt ki. Jó védekezésünk mellé, jó kapusteljesítmény párosult, így vezettünk szünetben nyolc góllal egy jól játszó Csaba ellen.

A csapat egyik legjobb produkciója volt a pénteki, remek közösségi hozzáállással de ugyanez elmondható az ellenfélről is. Mindkét csapat számára hasznos volt a meccs a hosszú bajnoki szünetben. A Tajtavill-Derecske gárdája most már gőzerővel készül a hétvégi bajnokira, miután április 6-án, vasárnap 18 órától a Fehérép-Alcoa („leánykori nevén” Cornexi) vendégszerepel a Derecskei Városi Sportcsarnokban.

Tények
Tajtavill-Derecske–Békéscsaba 31–25 (20–12)
A derecskei gólszerzők: Pádár 7, Szabados, Kereki, Rácz, Kocsik, Kudor 3-3, Sütő M., Szamosi L., Gulyás, Flaska 2-2, Szamosi A 1. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!