HAON - PR cikk

2016.07.25. 14:37

Családbarát munkahely díjat nyert az Európa Terv Kft.

<strong>2016-ban 18 KKV-szereplő érdemelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma <em>„Családbarát Munkahely”</em> díját, köztük a debreceni székhelyű Európa Terv Kft. is. </strong>

2016-ban 18 KKV-szereplő érdemelte ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma „Családbarát Munkahely” díját, köztük a debreceni székhelyű Európa Terv Kft. is.

A pályázatíró cég, amely 2007-es alapítása óta teljes körű projektmenedzsmenti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára, országos és határon átnyúló projektek megvalósításában is részt vesz, de elsősorban az Észak-Alföldi régióban tevékenykedik. Ügyfelei sorában állami és civil szervezeteket, a KKV-szektor és a mezőgazdasági szféra szereplőit, önkormányzatokat és egyházakat is megtalálhatunk.

A „Családbarát Munkahely” díj azért is egy jól szervezett projekt, mert nem pusztán az eddigi eredményeket ismeri el, de egyúttal újabb családbarát intézkedések bevezetésére is ösztönöz – mondta el Lakatos Tibor ügyvezető. Mint megtudtuk, pályázatában a cég dadus-szolgáltatást kíván biztosítani az itt dolgozó apukák és anyukák részére, hogy az esetleges túlórázások alkalmával a szülőknek ne kelljen óvodás és kisiskolás korú gyerekeikért aggódniuk. További bevezetésre váró fejlesztés, hogy a családos alkalmazottak - igény szerint - pszichológus segítségét is kérhetik a családi és munkahelyi szerepek összeillesztésének tervezésében.

Számos ügyfelünk van, fontos, hogyan kommunikálunk, ezért lehetőségeinkhez mérten folyamatosan fel kívánjuk hívni a figyelmet arra, hogy munkaadónak és munkavállalónak közös érdeke a produktív munkahelyi feltételek megteremtése. Örömünkre szolgál, hogy amíg két évvel ezelőtt egy másik pályázaton a „Legjobb Női Munkahely” kategóriában lehettünk díjazottak, és a tavalyi év során „Apabarát Munkahellyé” nyilvánítottak bennünket, idén „Családbarát Munkahely” lehetünk. Bízunk abban, hogy a civil témák támogatásával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy mások számára is fontosak legyenek ezek a szempontok – mondta el az ügyvezető.

A díjak kiosztására a Magyar Állami Operaházban került sor, ahol az emlékplaketteket Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkártól vehették át a díjazottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!