Szponzorált tartalom

2021.01.01. 17:10

Nyílt nap január 9-én, ingyenes orvosi mérés!

Dr. Ispány Marietta rendelése 2021. január 9-én nyílt napot tart. Ingyenes az orvosi mérés és tanácsadás! Az Insumed fogyókúraközpontban Debrecenben új helyszínen, új higiénikus környezetben, kibővült szolgáltatásokkal, megújult formában várjuk kedves leendő Pácienseinket. Biztonságos és fertőtlenített környezetben várjuk Pácienseinket! MOST INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS JANUÁR 9-én.

Dr. Ispány Marietta

 

Dr. Ispány Marietta, Insumed orvosi fogyókúra specialista

Ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringés ellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok. A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. Ha túlsúlyos, szív-, érrend-szeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO-szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06-70/322-5982

Dr. Ispány Marietta vagyok, 9 éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával. Célom, hogy minél több ember részesüljön ebben a terá-piában, leadva a kilókat, megtanulva a helyes táplálkozást, elindulva a mozgás útján, elhagyva a gyógyszereket. Akár 5, 10, 20, akár 70, 80, 100 kg-ot kell leadnia, fogadjon el egy egészséges, önbizalommal teli életet, túlsúly nélkül, karcsú alakkal.

Helyszín: Debrecen, Párizsi udvar, Hunyadi utca 22. 4. em. 419. Kaputelefon: 75

SIKERTÖRTÉNETEK PÁCIENSEINKTŐL KAPOTT ÜZENETEKBEN:

Mínusz 152 kg zsírleadás összesen!

Pácienseink 2020-ban határozták el, hogy az orvosi fogyókúra által megteszik az első lépést az egészség, a gyógyszermentes élet, a tökéletes laborérték felé! Leadott kilóikat összeadva összesen 152 kg zsírtól szabadult meg öt páciensünk. Egyenként –20 kg, –56 kg, –25,4 kg és –21 kg-ot adtak le testzsírból, amellyel megelőzték a kardiovaszkuláris betegségeket, a cukorbetegséget, ízületi problémákat, jobb az alvásuk, csökkent a vérnyomásuk, laborértékeik normalizálódtak és nem utolsósorban fittek, üdék és karcsúak lettek. Gratulálok mindegyikőjüknek!

Januárban kezdte, azóta 42 kg zsírt adott le!

Kedves Páciensünk 2020 januárjában döntött úgy, hogy változtat az életén. Magas testsúlya már szív-érrendszeri, ízületi panaszokat okozott: az egészsége forgott kockán. Induló súlya 181,5 kg volt. 1 év alatt jelentős zsírleadás történt, 42 kg zsírtól szabadult meg. Az orvosi fogyókúrával biztonságosan, folyamatos ellenőrzés alatt izomveszteség nélkül adta le a zsírkiló-kat. A rendszeres kontrollok és a szabályok betartása révén egészsége jelentősen javult, mozgása, erőnléte visszatért, szívproblémái, ízületi panaszai megszűntek. Kitartóan folytatja tovább a diétát. Gratulálunk!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában