haon.hu PODCAST

2024.06.13. 19:49

Megtippeltük, meddig menetelhetnek a magyarok, és melyik válogatott lehet az Eb-győztes!

A DVSC háza táján történtekről ezúttal is szó esett; ám most a foci Eb-n volt a fő hangsúly.

Haon.hu

Gulácsi Péter és Orbán Willi szombaton már Svájc ellen bizonyíthat

Fotó: Czinege Melinda

A Haon sporttémájú podcastjében, a H szektor 93. részében az előző epizódhoz hasonlóan ezúttal is a magyar labdarúgó-válogatott szolgáltatta a fő témát. Molnár Szilárd és Tóth Huba sportújságírók mellé ezúttal Czinege Melinda fotóriporter is csatlakozott.

Nagyszerű volt a magyar-izraeli meccs Debrecenben

Portálunk munkatársai először arról számoltak be, hogyan élték meg a Debrecenben rendezett magyar–izraeli barátságos meccset a helyszínről. Molnár Szilárd a salakmotor SEC-döntőről érkezett a Nagyerdei Stadionba, így pechére egyik gólt sem látta élőben, de örömteli volt számára, hogy egy-egy helyzetnél a telt házas közönség reakcióját megcsodálhatta. Czinege Melinda arról ejtett szót, hogy fotóin keresztül igyekezett átadni az érzelmeket. Tóth Huba kiemelte, hogy futball-lázban ég az ország, és gyakorlatilag egy gálát láthattunk a pénteken kezdődő Európa-bajnokság előtt.

Ki lesz az Eb-győztes?

A Hajdú Online dolgozói azt is megvitatták, hogy a magyarok a csoportkörben mire lehetnek képesek. Mindhárman azt jósolják, hogy a nemzeti csapatunk továbbjut a legjobb 18 közé, a kieséses szakaszban pedig már bármi lehetséges. 

Molnár Szilárd szerint a spanyolok lesznek a végző befutók, Tóth Huba a franciákat tippelte az első helyre, de Czinege Melinda arra is felhívta a figyelmet, hogy akár a 2021-ben diadalmaskodó olaszok meg is védhetik Eb-címüket. A sajtósok úgy látják, hogy az angolok is eljuthatnak a döntőig.

Az utolsó percig küzdöttek

Az adás második részében szó esett róla, hogy a Hajdú-Bihar vármegyei bajnok Monostorpályi állva halt meg az NB III.-ért vívott csatában, amely az utolsó percekig kiélezett volt.

Mire számíthatnak a DVSC-szurkolók?

Ahogyan azt a hallgatók megszokhatták, természetesen a DVSC is szóba került. Az már biztos, hogy Joao Oliveira mellett sok szurkoló bánatára Baranyai Nimród és Tuboly Máté is távozott a csapattól, az érkezők oldalán pedig Pálfi Donát kapus, valamint Szűcs Tamás támadó középpályás neve áll. A zsurnaliszták szavai alapján a következő hetekben még sok átigazolási hír várható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!