Életstílus

2016.04.01. 08:59

Ha még nincs ötlete, hogyan szúrjon ki a másikkal, segítünk

Kollégáival, rokonaival, esetleg a barátaival akar viccelődni? Mindenre tudunk egy tippet. 

Kollégáival, rokonaival, esetleg a barátaival akar viccelődni? Mindenre tudunk egy tippet. Néhány évvel ezelőtt egy asszony azzal viccelte meg április 1-jén a rokonait, hogy azt mondta nekik, hogy megölte a férjét. Nem sokkal később a nő házát körülvették a rendőrök....ilyen viccel senki ne próbálkozzon, de azért adunk néhány tippet, amivel borsot törhet az ismerősei orra alá.

Kert a billentyűzeten

Extra nehéz szint (kollégáknál):

Forrás: metro.co.uk

Szedje szét munkatársa billentyűzetét, tegyen bele nedves selyempapírt és szórjon rá fűmagot, majd állítsa vissza úgy az eszközt, mintha mi sem történt volna. Kis idő elteltével egész kert fogja borítani a klaviatúrát. Jó tanács, mire ez a trükk látható, öt nap is eltelhet, tehát úgy tervezzen.

Víz fejjel lefelé

Extra nehéz szint (családtagoknál, barátoknál)

Forrás: metro.co.uk

Töltsön meg poharakat vízzel, majd tegye le azokat az asztalra, fordítva. Esetleg hagyhat egy üzenetet, hogy jó takarítást.

Lufik az irodában

Nehéz szint (kollégáknál)

Fújjon fel néhány léggömböt, majd azokat ragassza az irodaajtó üvegére. Mindenki azt fogja gondolni, hogy a szoba tele van lufikkal és lépni sem lehet azoktól.

Bevásárlókocsik

Nehéz szint (családtagoknál)

Forrás: metro.co.uk

Maradjon az autóban amíg a többiek vásárolnak, majd amikor egyedül marad, bevásárlókocsikból formáljon egy kört a jármű köré. Valahogy így:

Karamellás "almák"

Nehéz szint (kollégáknál, családtagoknál, barátoknál)

Forrás: metro.co.uk

Vegyen egy adag hagymát, tűzzön rájuk jégkrémes pálcikákat és vonja be finom karamellával. Kínáljon meg belőle bárkit, értékelni fogják.

Üdítő

Nehéz szint (kollégáknál, barátoknál, rokonoknál)

Forrás: metro.co.uk

Csavard le a kólásüveg kupakját, egy fogselyemre fűzz Mentost, majd észrevétlenül csavard vissza a kupakot. Majd várj, amíg az áldozatod kinyitja a flakont.

Légkürt

Közepesen nehéz szint (kollégáknál, rokonoknál, barátoknál)

Forrás: metro.co.uk

Rögzítse oda a kürtöt a falhoz úgy, hogy amikor valaki kinyitja az ajtót, az hozzáérjen, a kürt pedig hangosan megszólaljon.

Óraállítás

Könnyű szint (kollégák, rokonok)

Egyszerűen tekerje át az óramutatókat. Akár előrébb, akár hátrább mozdítja azokat, ráhozza a frászt a többiekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!