Debrecen hírei

2018.04.18. 08:43

„Egy-egy ilyen akció segít a város látképén is”

Debrecen - Legutóbb arról kérdeztük a debrecenieket, hasznosnak tartják-e a lomtalanítási akciókat. Nézzük, mit válaszoltak.

Debrecen - Legutóbb arról kérdeztük a debrecenieket, hasznosnak tartják-e a lomtalanítási akciókat. Nézzük, mit válaszoltak.

Szőke Blanka, tanuló

Szerintem hasznos a lomtalanítás, mert az emberek a szükségtelenné vált dolgaikat – amelyeket nincs lehetőségük elszállítani – könnyebben el tudják juttatni a megfelelő helyre.

Tóth Kinga, tanuló

Bár összességében hasznosnak tartom, zavarnak a szemét körül lebzselők, és azt sem értem, miért kell megvárni egy lomtalanítást arra, hogy megszabaduljunk a fölössé vált cuccoktól.

Szalay Kont, tanuló

Engem személy szerint zavar. Egyrészt kétes alakok tűnnek fel a környéken, másrészt sok kirostált dolognak lehetne jobb helyet találni, akár családtagoknál, akár rászorulóknál.

Fejes Tamás, egyetemista

Egy-egy ilyen akció segít a város látképén is, kevesebb lesz a szemét. Az emberek inkább kivárják az efféle alkalmakat ahelyett, hogy elszállítanák a megunt értékeiket.

HBN|Fotók: Matey István


[related-post post_id="3832422"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!