Debrecen hírei

2013.12.27. 17:30

Címvédésre hajtanak

A Ludánszki Bencét is a soraiban tudó Füredi Söröző csapata ötödik bajnoki győzelmére készül.

A Ludánszki Bencét is a soraiban tudó Füredi Söröző csapata ötödik bajnoki győzelmére készül.

Telt ház előtt a csoportmérkőzésekkel megkezdődtek az M3 Outlet XIII. Real Team Kupa küzdelmei Debrecenben, a Hódos Imre Sportcsarnokban pénteken. A már hagyományosnak számító kispályás labdarúgó torna első napján az „A” (Füredi Söröző, Koroknai Autósiskola, Tar Pizza-Sofém, Diana Holding Kft.), „B” (Hungarotarg, Dream Team-Lepcsánka Fiúk, Hotel Silver, Szomi Tej) és „C” (Sunland Szolárium, Joma Shop, Football Factor-kaminokupa.hu, Dermesztő) csoport mérkőzött meg.

A négyszeres bajnok (2005, 2009, 2010, 2012) címvédő Füredi Söröző csapatának gerincét idén is Loki játékosok adják, Ferenczi János, Korhut Mihály, Ludánszki Bence, Rezes László, Spitzmüller István, és Szécsi Márk is azért harcol, hogy a füredisek megszerezzék ötödik elsőségüket. A torna történtének legeredményesebb egylete magabiztosan kezdett, első mérkőzését, a Diana Holding Kft. ellen 4–2-re nyerte meg, a másodikat pedig 7–1-re hozta a Tar Pizza-Sofémmel szemben.

Sok a jó csapat

A Füredi így a harmadik csoportmeccsétől függetlenül hat pontjával már tovább is jutott a középdöntőbe, ám amint azt Ludánszki Bencétől megtudtuk, számukra így sem volt tét nélküli a Koroknai Autósiskolával szembeni ütközetük. – Az első mérkőzésünket álmosabban kezdtük, még nem tudtunk felpörögni a karácsonyi bejgli után, de így is sikerült győznünk. A következő derbink aztán már jobban sikerült, sokgólos sikert arattunk. Ekkor bár már megvolt a továbbjutás, így sem vettük félvállról a harmadik csatánkat, hiszen a célunk a csoportelsőség volt – mondta el Ludánszki Bence, a DVSC labdarúgója, akitől arról is értesültünk, hogy milyenek idén az erőviszonyok. – Rengeteg nagyon jó csapat van, azt hiszem, legalább tíz egylet esélyes a végső sikerre, köztük mi is, hiszen természetesen a címvédés a célunk – árulta el a Debrecen védője, aki az elmúlt években a Real Team FC tagjaként küzdött ezen a tornán, ez az első éve a Füredivel.

 Trencsényiék is elkezdik

Az egészen hétfő estig tartó torna szombaton tíz órától folytatódik, ezen a napon a „D” (Real Team FC, After, 66 FC-Szertár Sportbolt, Hajdúsámson-Napenergia 2002 Bt.), „E” (Mezei-Vill FC, Nemzeti Tiszafüred, Csanda-Vill FC, Solisun Miami Cocktail Bar) és „F” (Labonczfa-Kun-mediator, DASE-Lovarda, Zsidi, Alla-Plusz Kft.) csoport tagjai lépnek pályára, míg vasárnap szintén tíztől a „G” (Szuper Divatáruház, Figyelő Security, Siketek, Oláh Gumi), „H” (Kohárik Kft., Mates Team, Interstop, Hedge Hair-Cut & Coffee) és „I” (Viktor Security-Zalahús Zrt., KSE, Meal Trade, Taskó Fighting) csoportba sorolt együttesek mérik össze tudásukat.

 - HBN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!