Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.24. 08:04

Postaládánkból: A Mindenható mentsen meg tőle!

<p>Én elolvasom, amit az Észak ír egy-egy témáról és a cikkek tartalmára általában emlékszem (is). Így van a vasúti szárnyvonalak dolgával is, ha pedig nem, „visszalapozok” az időben és kedvenc újságomban - <STRONG>olvasói levél</STRONG></p>

Az (ÉN-BGy) névbetűk alatt megjelent részletes tudósítás mindenről beszámolt, még pedig szerintem a valóságnak megfelelően. Lényege az, hogy egyeztetési kötelezettségét a kormányzat és az illetékes minisztérium ismeri és gyakorolja (ezért is kaptak „haladékot a szárnyvonalak” – Észak 1. oldal) nem szeretné, ha egyetlen településen is sérülnének az emberek alapvető közlekedéshez való joga. Eddig a korábbi és mostani híradás.

De mit hallok már két napja rádióban és mit olvasok a mai Észak 2. oldalán? A Fidesz „felszólítja a kormányt”…..ne pusztítsa le a mellékvonalakat, „ne menjen szembe mindennel”, ami csak lehetséges és jó – a régi és rossz „kormányszokásnak megfelelően” Mondja mindezt egy pártszóvivő és egy szakpolitikus, aki valaha miniszter is volt, mert nem látják vagy nem akarják látni, mi történik körülöttük.

Úgy gondolják, hogy az olvasók „tökfejek”, és meggyőződésük, hogy sokkal jobban tudják úgy élvezni az életet, ha nincs lelkiismeretük. (mármint a nyilatkozóknak!) Szemüket bekötve „sétálgatnak” a sötétben. A tárcavezető Szabó Pál mindent elmondott (újra) amit tudni kell, de miről beszélt vajon az ellenzék? Nem tudom, csak azt, hogy „egyes embereknek nincs sok mondanivalójuk, de sokat kell hallgatni őket, hogy erre rájöjj”. Visszafordíthatatlanul robogunk a síneken a……mi felé is!? A Mindenható mentsen meg tőle!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!