szon-sportoldal

2008.07.11. 10:52

Eltiltott rohodiak, rendőrségi vizsgálat

<p>A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság utolsó fordulóban botrányos jelenetek kísérték a Pusztadobos–Rohod (3–3) mérkőzést. A Kerekes-csoportban letudott összecsapás 89. percében a játékvezető három rohodi focistát kiállított.</p>

Közülök Lelt József játékos-edző, valamint Ujvári István öt-öt, míg Tóth Attila két meccses eltiltást kapott.

Mindemellett – a hivatalos indoklás szerint – a vendégszurkolók által okozott súlyos rendzavarás következményeként a Rohodot 40 000 forintos pénzbüntetéssel sújtották, ugyanakkor a Pusztadobos 10 000 forintot köteles fizetni. Információnk szerint a rohodiak fellebbezést nyújtanak be. Az ügy egyébként a rendőrségen is folytatódik, Szikora László játékvezető – miként azt lapunknak adott korábbi nyilatkozatában jelezte – a vele szemben elkövetett testi sértés miatt feljelentést tett, amit látlelettel támasztott alá.

Ahogy arról beszámoltunk, a találkozó befejezése előtti pillanatokban egy a pályára beszaladó néző fegyverrel hadonászott, egy feltehetően rohodi szurkoló pedig ököllel arcul ütötte a „sporit”.

Kapcsolódó cikkek:

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!