szon-sportoldal

2008.05.03. 22:34

Tökölön sem termett babér a Baktának

<p>Újra a kihagyott helyzetek áldozata lett a baktalóránbtházi futballcsapat. Az NB II-es gárda szombaton Tökölön lépett fel, ahol az első negyedórában eőnyhöz juthatatt volna.</p>

Eehelyett a hazaiak szereztek gólt, majd kisvártatva még egyet. Szünet után megpróbálkozott a szépítéssel a Bakta, de Pálvölgyi, Szabó és Marics is kihagyta a maga helyzetét, Illés László pedig újfent a kapufáig jutott.

Tököl–Baktalórántháza VSE 2–0 (2–0)
Tököl, 250 néző, v.: Kovács G.
Tököl: Balázs L. – Demény N., Vedres, Kurucsai, Medgyesi J. – Csönge, Semsei, Vejmola, Kádár Zs. (Böröndi, 68. perc) – Gasparik, Kása (Radnics, 68.). Edző: Gyimesi László.
Baktalórántháza: Szalánczi – Laskai M., Czerula, Bodnár (Saliga I., a szünetben) – Pálvölgyi (Nagy D., 81.), Rakóczi, Kozma J., Illés Gy. – Szabó R. (Marics G., 71.), Illés L.Edző: Kovács János.
19. perc: jobboldali szöglet után a berobbanó Demény 10 méterről a léc alá bombázta a labdát, 1–0.
33. perc: a kapu mellé tartó ártalmatlan lövésbe Szalánczi belepaskolt, az érkező Gasparik pedig 3 méterről a hálóba lőtt, 2–0.
61. perc: a hazaiak szöglethez készülődtek, mialatt a tizenhatoson belül Demény és Saliga I. kakaskodott, a játékvezető kissé szigorúan mindkét játékost kiállította.
Mesterszemmel
Gyimesi László: – Rengeteg helyzet közül, amelyeket kialakítottunk csak kettőt sikerült berúgnunk. Van még hova fejlődnünk, nem engedhetünk ki egy percre sem.
Kovács János: – Elégedettebb lennék, ha nem csak helyzetekig jutottunk volna, mert akkor talán a döntetlen is lehetett volna az eredmény. Sajnos, a hazaiak már a találkozó elején eldöntötték a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!