szon-sportoldal

2008.04.11. 09:22

Tömör tervek a Tököl ellen

<p>A BKV Előre elleni összecsapáson nem sikerült előrelépni a Tuzsér NB II-es futballcsapatának – most már a Tököl legyűrésére kell törekedni.<br /> <A href="/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/tomor-tervek-a-tokol-ellen/cn/szon-news-km_01-20080411-103322"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

A BKV Előre elleni összecsapáson nem sikerült előrelépni a Tuzsér NB II-es futballcsapatának – most már a Tököl legyűrésére kell törekedni. Annál is inkább, mert a soros rivális – miként a Virovecz-legénység – tagja annak a négyes bolynak, amely a kiesés elkerüléséért hadakozik. Márpedig a saját katlanjában próbálkozó Tisza-partiak csak győzelem esetén éltethetik tovább a megkapaszkodás reményét...

– Nincs mese: hozni kell a meccset! – nyomatékosította Virovecz Pál, a Tuzsér edzője. – Ez a cél, egyben az elvárás is, remélem a csapat meg tudja a feladatot! Természetesen ennek szellemében készültünk egész héten, mindenki tisztában van azzal, mekkora a tét. Sajnos, olyan helyzetbe kerültünk, nem csak a Tököl elleni mérkőzést, jószerivel az összes hátralévő hazai találkozót meg kell nyernünk, csak így lehet valós esélyünk.

Az biztos, hogy a sérült Babják és Sikorszki nem léphet pályára, mások is küszködnek kisebb-nagyobb problémákkal, de ők vállalni fogják a játékot.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!