szon-sportoldal

2008.04.02. 12:42

Nagy ecsedi eredmény – veretlen sorozat

<p>A Nagyecsed fenomenális szereplése fényes bizonyítéka annak: a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályú bajnokság még mindig lepipálja a régió hasonló küzdelemsorozatait.</p>

A Várda SE például másodikként, felkérésre „ugorhatott be” az NB III. Tisza-csoportba, ehhez képest momentán csak a Debrecen II. előzi meg – az egyeneságon feljutó Ecsed pedig szintén megsüvegelendő módra az ötödik helyen állomásozik.

A szatmáriak tavasszal is letettek már egy, s mást az asztalra: a Szpari, Loki, míg legutóbb a Diósgyőr második számú együttesével szemben alkottak maradandót – előbbi kettővel döntetlenre végeztek, a borsodi társulatot legyűrték (2–1)! Kevesen mutathatnak fel ilyen produkciót!

– Most is vallom, hogy a ligacsapatok semmilyen téren nem hasonlíthatók a mezőny többi tagjához – jelezte Berettyán Gábor, a Nagyecsed edzője. – Ráadásul a sorsolásunk olyan, hogy az első négy fordulóban mindhárommal játszani kellett. Ősszel, bár szoros meccseken, de csak egy ikszet értünk az ominózus találkozókon, ezúttal viszont mindhárom meccsen veretlenek tudtunk maradni. A hét végi győzelemmel öt pontot szerezve zártuk ezt a szakaszt.

A vasárnapi teljesítmény értékét növeli, a csapat tartását dicséri, hogy négy, a korábbi mérkőzéseken alapembernek számító játékos hiányozott, és a pályára lépők között sem volt mindenki egészséges. Ettől függetlenül továbbra is fenntartom, hogy roppant nehéz tavaszunk lesz, minden pontért nagyon meg kell dolgoznunk, így mindjárt a következő körben, Nyíradonyban.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!