szon-sportoldal

2008.03.19. 20:35

NYKK: biztos lehet a felsőház

<p>A 14. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótoltak be szerdán a férfi kosárlabda NB I. A csoportban, amelynek eredménye nagyban meghatározta a nyíregyháziak további sorsát.</p>

Mivel a Paks nyerni tudott Kecskeméten 85–75-re, ezért a tolnaiak kissé megléptek a Marso-Vagép NYKK-tól a tabellán, de öröm az ürömben, hogy az Univer vereségével pénteken matematikailag is biztosíthatja helyét a felsőházban Déri Csaba legénysége.

Ehhez nem kell más, mint legyőzni a Körmendet, ami azért nem lesz könnyű, hiszen a vasiak nyolcas győzelmi szériával látogatnak a bujtosi csarnokba. Mindenesetre újabb klubrekord vár megdöntésre, hiszen már most beállíthatná a gárda a tavaly szerzett győzelmei számát (14), és ezzel már egy játéknappal korábban válna biztossá a felsőházi tagsága, mint tavaly.

A Körmend elleni pénteki ahzai meccsen tehát hatalmas meccsre van kilátás, minden szurkolóra szükség van, már csak azért is, mert a hírek szerint a vasi városból is népes delegáció érkezik.

– Bodnár Tibor –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!