szon-sportoldal

2008.03.17. 09:30

Hajtottak, amíg bírtak Győrben

<p>A nyugati végen nyugtalankodásra adott okot, hogy a Nyíregyházi KSE NB I-es kézilabdacsapata bírta a strapát az első félidőben. A szünetben még csak két góllal vezetett az abszolút esélyes Győr, amely rátett egy lapáttal.</p>

Emígyen a házigazda a folytatásban behúzta (34–26) a mérkőzést – szinte bizonyosan biztosítva bentmaradását.
Támadásban kissé türelmetlenek voltunk az elején, mindezt indításból lőtt gólokkal büntették a hazaiak, majd sikerült rendezni a sorokat – summázott Bartha Dénes, az NYKSE edzője. – Szépen felzárkóztunk, a következő húsz perces időszakban jól védekeztünk, kis híján fordítani tudtunk. A szünet után is kitartott a lendület, minimálisra csökkentettük a hátrányt, ebben a küzdelemben azonban felőrlődtünk.

A sok futásra épülő gyors játék sokat kivett a társaságból, elúszott a meccs... Ehhez annyit: amatőr együttesünk eddig volt képes tartani a lépést, sajnálom, mert még szorosabb eredményt érhettünk volna el. Ugyanakkor biztató momentumokat tapasztaltam, idegenbeli összecsapáson sokáig kétségessé tettük az ellenfél győzelmét.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!