szon-sportoldal

2007.12.04. 14:06

Esti meccs a MAFC otthonában

<p>A hét végén nem volt jó dolog nyíregyházi kosarasnak Székesfehérváron járni, hiszen az NYKK Albacomptól elszenvedett nagy veresége mellett a női NB I. B csoportos NYFSE az addig nyeretlen Kodolányi ellen vesztett.</p>

Lassan nincs mit adni a papírformára a Nyíregyházi FSE-NYKS esetében, hiszen az NB I. B csoportos női kosárlabdacsapat az utóbbi időben több három megnyertnek hitt mérkőzést is elvesztett, utóbb az addigi nyeretlen fehérváriak ellen.

– Ki kell mondani, a miénk a legkiszámíthatatlanabb csapat a mezőnyben – mondta a szerda este 19.30-kor kezdődő, a MAFC ellen idegenben esedékes bajnoki kapcsán Farkasinszki Gyuláné, a nyíregyháziak edzője. – Mindez elsősorban a rutintalaságunkból adódik. A MAFC ellen is úgy lépünk pályára, hogy győzni szeretnénk, de az esélyeket az is befolyásolhatja, hogy az ellenfél milyen összetételben fut ki a pályára.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!