Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.07.13. 07:44

Két kisbusz lobbant lángra Újfehértón

<p>Újfehértó - Vasárnap hajnalban a nyíregyházi tűzoltók indultak Újfehértóra, ahol két kigyulladt kisbusz oltásába segítettek be a helyi tűzoltóknak. <dia width="900" height="700" alt="Két kisbusz lobbant lángra Újfehértón 2008.07.13."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/K_t_kisbusz_lobbant_l_ngra__jfeh_rt_n_2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Két kisbusz lobbant lángra Újfehértón 2008.07.13." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/080713ujfeherto_tuz_ps.wmv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A Széchenyi utca egyik portáján egymás mögött állt két kisbusz. Egyelőre tisztázatlan okból a hátul álló utasterében, a műszerfal körül valamiért lángra lobbant, majd tovább terjedve a jármű teljesen leégett.

A hőterheléstől felrobbanó abroncs a kerítés paláját is szétvetette. A sugárzó hő miatt az előrébb álló kisbusz végére is átterjedt a láng, de a tűzoltók itt megfogták azt,  megfékezték a tüzet. Így megakadályozták a nagyobb kárt, mert a szétterjedő tűz a családi házra is átterjedhetett volna. Sajnos az anyagi kár így is jelentős.

Leégett egy ház tetőzete Kemecsén
Senki nem volt otthon, a tűz a gerendákat elégette, így az tetőt bontani kell.  

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!