Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.06.05. 11:33

Folytassuk a fesztivált a buszacsában

<p>Nyíregyháza - Folytassuk a fesztivált! címmel nagyszabású koncertet szervez a bujtosi csarnok június 15-én, vasárnap 18 órától.</p>

A Magyar Televízióban nagy sikerrel zajlott produkció első vidéki fellépése lesz Nyíregyházán, ahol a hetvenes, nyolcvanas évek sikeres hazai és külföldi számait fogja előadni Tóth Vera, Pély Barna, Auth Csilla, Luigi és Majsai Gábor az Abrakazabra együttes kíséretében. A műsorvezető Dévényi Tibi bácsi lesz, aki nosztalgiával gondol ezekre a nagyszerű számokra, hiszen ezeket a dalokat dj-ként minden alkalommal lejátszotta a közönségnek. Tibi bácsi újabban szakács tudományát fitogtatja az egyik kereskedelmi tévé csatornában, bár a vendégek azt hiányolják, hogy a főzés mellett keveset foglalkozik velük. Ugyanúgy mint az Magyar TelevízióbanTibi bácsi ott ül majd a színpadon és valamennyi dalhoz fűz kommentárt. Már jó előre jelezte, az nem fogja zavarna, ha lent a küzdőtéren a nézők táncba kezdenek.

Varga Antal, a produkciót szervező Abrakazabra együttes vezetője elmondta, hogy Tóth VeraCserháti Zsuzsa, Glória Gaynor és Aretha Franklin dalaiból választ. Pély Barna, a United együttes frontembere funky-estet tart, műsorán például Prince, a Jackson Five és James Brown szerzeményei szerepelnek. Auth CsillaDemjén Rózsi, a Color, az Edda és Katona Klári dalaiból fog mazsolázni, a magyar Tom Jones, Majsai Gábor, természetesen Jones papa valamint Lui Prima dalait adja elő és felhangzik a nyolcvanas évek egyik sikerszáma is, az Öreg járgány szivatóval indul. Luigi Máté Péter egyveleget fog előadni, valamint a repertoárján szerepel ez örök életű dal, Chris Normannak a Midnight Lady-je. A koncert egyben sulizáró party is, hiszen addig szinte valamennyi intézményben a fiatalok már megkapják a bizonyítványukat. Hogy ez jutalom koncert lesz a többségnek a jó bizonyítványért, abban csak reménykedhetünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!