Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 12:05

Utcalányok a 4-es mentén

<p>Nyíregyháza - Ön számolta már, hogy Nyíregyházáról a 4-es mentén Újfehértó felé közlekedve (vagy éppen fordítva) hány utcalány árulja bájait az út szélén? Mi igen!&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-utcalany-nyregyhaza-4-es-fout_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Amikor jó idő van, akkor akár kilométerenként feltűnik egy-egy rikitó trikó, szoknya vagy csizma a 4-es főút mentén. Nem volt ez másként akkor sem, mikor mi jártunk ott...

KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!

Kapcsolódó cikkek:

  • Órák helyett pásztorórák?
    Elterjedt a hír, miszerint a legóvatosabb becslések szerint is 200 egyetemista vagy főiskolás lány prostitúcióból fizeti tandíját. A Nyíregyházi Főiskola hallgatóit kérdeztük a témától:  

  •  Prostituáltakból szexmunkásokat képeznek
    A hajdú-bihari örömlányoknak egyelőre marad a Nagyerdő környéke és a 4-es főút széle. Az uniós programból 15 millió forintot nyertek el erre a célra.

  • 10 millió forint kártérítést követel egy győri prostituált
    Hiába próbál legálisan dolgozni egy győri prostituált. A 39 éves utcalány kiváltotta a vállalkozói igazolványt és könyvelőjével is megbeszélte, hogyan fog adózni. Mégis hetente büntetik meg a rendőrök, a városban ugyanis nincs kijelölt türelmi zóna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!