Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.29. 14:34

Megint Élet Záhonyban

<p>Záhony - Idén már harmadik alkalommal állnak össze a záhonyi M.É.Z. feszt szervezői, hogy bebizonyítsák, hazánk peremvidékein is van élet.</p>

A hagyományokkal szakítva idén – szeptember első hete helyett – június 12-14. között várják a szórakozni vágyókat a tűzoltósággal szemközti fesztiváltéren. A motoros és zenei programok párhuzamosan négy helyszínen zajlanak majd, amelyek idén is rengeteg meglepetést tartogatnak. A fellépők között ott lesz a Takács Tamás Dirty Blues Band, a KFT, Charlie, az AB/CD, a Pokolgép, a Sex Action, a Neck Sprain valamint további 30 zenekar.

A motoros programok palettája ebben az évben trial bemutatót, burn–out show-t (gumiégetés), motoros felvonulást, veterán autós találkozót, quadozási lehetőséget és különböző ügyességi versenyeket sorakoztat fel.

A fesztivál ideje alatt idén is lehet majd vért adni, nem maradnak el a drogprevenciós programok, valamint a kedvezményes uszodalátogatás sem. A több napra érkezőknek sátorozási lehetőséget illetve ingyenes uszodabérletet is biztosítanak a szervezők. További információ: www.mezfeszt.hu.

- VArró Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!