Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.18. 19:27

SÉTA-dilemma: Tudsz-e hálát adni?

<p>Csenger - Érdekes kérdés ez. Te vajon már elgondolkoztál ezen? Bizony olyan világban élünk, ahol elég kevesen tudnak köszönetet mondani mindazért, ami megadatott nekik.</p>

Mindig újabb és újabb ruhára, cipőre, elektronikai cikkekre vágyunk. Máshol meg már annak is örülnek, ha van mibe járniuk.

Sokszor nincs kedvünk felkelni, iskolába, munkába menni. Más meg örülne ha fel tudna kelni. Be kell látnunk rengeteg dolog van, amiért hálát kell, hogy adjunk. S ha te tudsz hálát adni, akkor boldog ember leszel! Adj hálát azért, mert láthatod szüleidet együtt megöregedni, mert vannak barátaid, mert van aki szeret; s azért, hogy olyan vagy, amilyen!
Elgondolkodtató dolgok ezek, melyeket volt szerencsém személyesen is meghallgatni múlthét szombaton, Porcsalmán. Egy már rendhagyónak számító ifjúsági találkozót szerveztek, ahol a móka, kacagás és zene mellett ilyen komoly dolgokról is szó esett.

Boros Zsanett

Ady Endre Gimnázium Szakképző Iskola és Kollégium, Csenger

Felkészítő tanár: Magos Margit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!