Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.07. 10:52

Kerékpárost billentett egy autós a nyíregyházi belvárosban

<p>Nyíregyháza - Remélhetően csak karcolásokat szenvedett az a kerékpáros, aki egy autóval találkozott balszerencsés szituációban a Szarvas utcán. <dia width="900" height="700" alt="Kerékpárost billentett egy autós a nyíregyházi belvárosban 2008.04.07."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ker_kp_rost_billentett_egy_aut_s_a_ny_regyh/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kerékpárost billentett egy autós a nyíregyházi belvárosban 2008.04.07." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/kerekparos-ny%C3%ADiregyhaza-belvaros-karambol-koccanas.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az elsődleges információ szerint egy Daewoo tartott a Kereszt utcán aSzarvas utca felé. A gépkocsi jobbra kisívben haladt volna tovább, és egy balról érkező, a belváros felé tartó kerékpárost billentett meg.

A felborult kétkerekűn ülő személyt a mentők kórházba vitték, a rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására. A kerékpáron lévő rongálódás mértékéből úgy tűnik, ezúttal nem történt súlyos sérülés.

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!