Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.04.30. 12:32

Jobbik–sajtótájékoztató: Közlekedés és bűnözés

<p>Nyíregyháza - Két témában tartott sajtótájékoztatót a Jobbik.</p>

- A Jobbik Magyarország Mozgalom Párt azt látja, hogy a kormány sarcot akar szedni a közlekedésen is, és minél több pénzt elvenni a becsületes emberektől – mondta a május 1-én életbe lépő KRESZ–módosítással kapcsolatban Lipusz Zsolt, a párt alelnöke a nyíregyházisajtótájékoztatón.

Lipusz szerint az emberek testi épségével nem törödve, magánkézbe adva a sebességmérést a cél az, hogy többet és sűrűbben büntessék az állampolgárokat. A párt a probléma megoldását a sebességhatár felemelésében látja. Az alelnök ugyanakkor elutasítja azokat a híradásokat, amelyek a múlt vasárnapi vásárosnaményi demonstrációt cigányellenesnek és fajgyülölőnek nevezték.

– Erről szó sincs, nem a becsületes cigányemberekkel, hanem a köztörvényes bűnözőkkel vannak problémáink, és úgy látjuk, velük szemben kőkeményen fel kell lépni, büntetni kell őket. Az ország egyes részeiben a tisztességes emberek nem tudják élni életüket pont ezek miatt a cigány bűnözők miatt – tette hozzá Lipusz Zsolt.

- Varró Zsolt -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!