Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.08. 20:16

Kiállítás az utazásról Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Vasárnáp este hatkor zárják a pénteken nyílt Vakáció Utazási Kiállítást Nyíregyházán, a Buszacsában. <dia width="650" height="690" alt=""><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Ki_ll_t_s_az_utaz_sr_l_Ny_regyh_z_n_2008_03_1/index.shtml , SERIE ,650,690)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kiállítás az utazásról Nyíregyházán 2008.03.08." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-Vakacio%20kiallitas%20-Sipeki_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Hat ország – Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Olaszország és a kiállítás kiemelt vendége, Ukrajna, ezen belül is Kárpátalja és Nyugat-Ukrajna – 121 kiállítója vesz részt a seregszemlén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nincs ipar – hangzott el a megnyitón –, viszont páratlan szépségű tájakkal, sajátos ízekkel várja az ide érkezőket. Mindehhez persze tervek és szakemberek kellenek, hogy a külföldiek ide jöjjenek.

Az is elhangzott, hogy Nyíregyházán óriási fejlesztés előtt áll a Sóstói Parkfürdő, az Állatpark, valamint tervbe vették egy szálloda építését is.

Az idei kiállítás kiemelten kapcsolódik a vizek évéhez, jelentős a megyei víziturizmus és vízi sportok jelenléte a kiállításon, amely nemcsak kiállítás és vásár.

Szombaton is várta az érdeklődőket a Vakáció Nemzetközi Utazási, Idegenforgalmi és Szabadidő Kiállítás és Vásár Nyíregyházán a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. A vendégek délután megtekinthették a sok utazási ajánlat között a Vogue nőnapi divategyvelegét is.

Vasárnap még 10 órától 18 óráig nyitva lesz a kiállítás, az utazási totósorsolás 16 órakor lesz.

Kiállítás az utazásról Nyíregyházán
Nincs ipar, viszont páratlan szépségű tájakkal, sajátos ízekkel várjuk az ide érkezőket.

- M. Magyar László, Sipos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!