Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.03.26. 12:01

Besurrant a nagykállói lakásba

<p>Nagykálló - Kedden délelőtt egy nagykállói lakás nyitott ajtaján surrant be valaki, és az egyik helyiségből eltulajdonított egy kézitáskát, benne a tulajdonos irataival és bankkártyájával.</p>

A helyi rendőrőrs nyomozói még aznap elfogták a feltételezett elkövetőt. A lopás, okirattal és bankkártyával visszaélés miatt indult eljárás adatai szerint a gyanúsított a kisváros postáján próbált meg pénzt felvenni a sértett számlájáról.

A PIN kódot viszont nem tudta, így csak találomra ütött be számkombinációkat. Miután harmadszorra sem találta el, arra hivatkozva, hogy nem látja jól a billentyűzetet, visszakérte a kártyát az alkalmazottól és távozott.

A rendőrök a személyleírás alapján azonosították az 58 éves helybeli férfit. Lakásán megtalálták az ellopott táskát az iratokkal, a bankkártyát viszont mérgében valahol eldobta.

További rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből:

Nyitva felejtették az ajtót Nyíregyházán

180.000 Ft értékű fagyasztott húst loptak el 25-ére virradóan egy Nyíregyháza környéki település óvodai konyhájából. A tolvaj feltehetően a nyitva felejtett ajtón jutott be.

Lebuktak a nagykállói fémtolvajok
A hétvégén betörtek egy nagykállói telephelyre, ahonnan több alkalommal összesen 680.000 Ft érékben tulajdonítottak el többszáz kilónyi gépalkatrészt, fémtárgyakat és fémhulladékot.

Kábítószer-razzia Nyírmadán
A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kedden hajnalban Nyírmadán és környékén több lakásban tartott házkutatást, mert kábítószerrel kapcsolatos bűnügyi információkhoz jutottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!