Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.28. 06:44

Örök búcsút intenek a piásüvegnek!

<p>Egy alkoholbeteg képtelen újra szociális ivó lenni, aki csak alkalmanként és mértéktartóan iszik. Örökre le kellene tenni a poharat, ám erre sokan képtelenek.</p>

Gondja van az alkohollal? Szenvedélybeteg van a családjában? Az Anonim (névtelen) Alkoholisták nyíregyházi csoportja segítő kezet nyújt mindazoknak, akik úgy érzik, segítségre szorulnak, beszélnének alkoholproblémájukról, vagy szívesen hallanák mások tapasztalatait.

Információ

Helyszín: Nyíregyháza, Árpád út 41/A, az Állomás téren a Drogambulancia egyszintes épületében
Telefon: 30/573-3182, 42/372-702

– Március 3-án 18 órától nyitott gyűlés keretében csoportos beszélgetésre hívjuk az alkoholtól, gyógyszertől, drogtól vagy szerencsejátéktól függő szenvedélybetegeket és az érdeklődő családtagokat is a Drogambulancia épületébe, mely az Árpád út 41/a. alatt található. Sajnos, nagyon lassan nő azok száma, akik valóban fel akarnak hagyni az italozással. Egy alkoholbeteg képtelen újra szociális ivó lenni, aki csak alkalmanként és mértéktartóan iszik. Örökre le kell tennie a poharat – mondta el dr. Tóth Béla programvezető.

Kapcsolódó cikkek:

  • Alkohol, gyógyszerek, játék
  • Az alkohol az ünneplés része
  • - Palicz István -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!