Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.11.29. 15:50

Járdát, utat, parkolót avattak

<p>Újfehértó - A Bartók Béla útra gondoltak, s a tervek készítése során felvetődött: hosszabb távban kellene gondolkodni. <dia width="850" height="630" alt="Járdát, utat, parkolót avattak 2007.11.29. "><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/J_rd_t__utat__parkol_t_avattak__2007_11_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Járdát, utat, parkolót avattak 2007.11.29. " /></a></dia></p>

Jelképes avatási ünnepsépget rendezett tegnap Újfehértón a város önkormányzata. Jelképeset, mivel a belváros rehabilitációja keretében megépült utat, útkereszteződést, járdát és parkírozót már használja a lakosság.

Az avatási ünnepségen Tóth András polgármester elmondta, hogy az év elején lehetőség nyílott arra, hogy önkormányzati út felújítására pályázzanak. A Bartók Béla útra gondoltak, s a tervek készítése során felvetődött, hosszabb távban kellene gondolkodni: így az út mellett megszépült a járda, a parkírozó, az útkereszteződés is 20 millió forint értékben. A tervezés és a megvalósítás felidézése után az ünnepség résztvevői, a kivitelező cégek képviselői végigsétáltak a Bartók Béla utcán. Közben megtekintették azt az épületet is, amelyben hétfőtől az okmányiroda kap otthont. Az épületben korábban egy pénzintézet működött, az elköltözött innen, s így lehetővé vált, hogy korszerű és kényelmesebb körülmények között fogadja majd az új okmányiroda a város lakóit.

- M. Magyar László - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!