Sport

2016.10.21. 14:46

Stabilizálhatják helyüket az élen az újvárosiak

Balmazújváros - Virág Aladár amondó, nagy hibát követnének el, ha lebecsülnék a Kozármislenyt.

Balmazújváros - Virág Aladár amondó, nagy hibát követnének el, ha lebecsülnék a Kozármislenyt.

Leginkább egy izgalmas autóversenyhez lehetne hasonlítani a Merkantil Bank Liga NB II. idei szezonját, amelyben minden kanyar után alaposan átrendeződik a mezőny. A „flúgos futam” a hétvégén folytatódik, a listavezető Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szombaton 17 órakor a HR-Rent Kozármisleny együttesét fogadja. A Baranya megyeiek a középmezőnyben foglalnak helyet, ám legutóbbi négy idegenbeli bajnokijukon veretlenek maradtak, így nem vár könnyű kilencven perc a Feczkó-legénységre.

Apróságok döntenek

– Nehéz dolgunk lesz a kozármislenyiek ellen, a vendégek keretét jó képességű játékosok alkotják – erősítette meg felvetésünket Virág Aladár, az újvárosiak rutinos védője. – Nem gondolom, hogy bunkerfutballal rukkolnak majd elő, szerintem a támadásokat is erőltetni fogják. Rendkívül sűrű a bajnokság mezőnye, riválisunk hiába áll a tizenkettedik helyen, a harmadik pozíciótól csupán négy pont választja el. Úgy tapasztalom, a mérkőzéseken általában nüanszokon múlik a három pont sorsa. Mindezek ellenére hazai pályán a győzelem reményében lépünk pályára. Az elmúlt napokban alaposan felkészültünk, sok videót tekintettünk meg az ellenfelünkről. Fekete Ádám a legutóbbi fordulóban megsérült, csatárunk a hét elején külön tréningezett. Bízunk benne, hogy a hétvégén ő is bevethető lesz. Meglehetősen bő a keretünk, minden edzésen nagy harc megy a csapatba kerülésért.

Tagadhatatlan, hogy kiváló érzés ránézni a tabellára, de nekünk mindig csak a következő feladatra kell összpontosítanunk.

A gárda gerince régóta együtt van, ez lehet a remek szereplésünk fő magyarázata.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!