Sport

2015.12.07. 16:17

Balogh Norbert nem tud a PSV vételi szándékáról

Debrecen - A Loki csatárát meglepte, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány meghívta a válogatott keretébe.

Debrecen - A Loki csatárát meglepte, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány meghívta a válogatott keretébe.

Bosszúsak voltak a debreceni futballisták a szombati, Videoton elleni mérkőzést követően, ugyanis a székesfehérváriak 2–1-es sikerükkel elvitték a három pontot a Nagyerdei Stadionból. A vendégek Gyurcsó és Kovács István által szerzett góljaira csak Korhut tudott válaszolni szabadrúgásból. A pontmentés így is összejöhetett volna, de Balogh Norbert közli próbálkozását Danilovic hatástalanította a lefújás előtt.

Kijöttek a hibák

– Megint nem volt szerencsénk, kijöttek a hibáink és kaptunk két kontragólt – kesergett a tizenkilenc esztendős támadó. – Pedig az első félidőben mi játszottunk jobban, a szünet után pedig hiába egyenlítettünk, kaptunk egy újabb gólt és megzuhantunk, úgy, mint Szombathelyen, csak ezúttal elmaradt részünkről az egyenlítés, ezért vereség lett a vége. A lefújást megelőzően nem sokkal, a ziccerem előtt össze-vissza pattogott a labda, alig tudtam kapura lőni, sajnos a hálóőr nagyon jó napot fogott ki, ezt is bravúrral védte – fogalmazott a Naplónak Balogh Norbert.

Nem tud „kérőkről”

A DVSC-TEVA labdarúgója tűnik jelenleg a keret legpiacképesebb tagjának, korábban a sajtóban hírbe hozták már a német Werder Bremennel, az ugyancsak germán RB Leipziggel, az olasz Palermóval, sőt sokan tudni vélik, hogy Balogh biztosan Hollandiába, a PSV Eindhovenbe igazol.

– Nagyjából ugyanannyit tudok erről, mint amennyit az újságok olykor megírnak, sem a PSV-ről, sem más esetleges kérő konkrét szándékáról nem értesültem. Amíg nincs lefektetett szerződésajánlat, addig nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Nekem minél jobban kell futballoznom, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő és mit hoz a jövő – szögezte le a futballista, akit Bernd Storck szövetségi kapitány meghívott a jövő heti összetartásra.

Anno a német tréner, bár alapembernek számított korábban, nem vitte ki az U20-as világbajnokságra a hajdúsági kedvencet, most azonban felfigyelt teljesítményére.

– Meglepődtem, mert nem igazán hittem benne, hogy be fog még hívni a kapitány. Örülök a lehetőségnek, úgy vélem, tiszta lappal kezdek, teszem a dolgomat és csak az edzésekkel törődöm. Az biztos, ahogy mindenkinek, úgy nekem is óriási motivációt jelent a lehetséges jövő nyári Európa-bajnoki szereplés.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!