Sport

2015.03.11. 07:34

Jó erőfelmérőnek bizonyult az újabb sparring party

Debrecen - A debreceniek közül Berényi Roland, Varga Gyula, illetve Kálucz Martin is kötelek közé lépett.

Debrecen - A debreceniek közül Berényi Roland, Varga Gyula, illetve Kálucz Martin is kötelek közé lépett.Könyökösök, térdrúgások és hatalmas klincselések jellemezték a Sparring a köbön elnevezésű rendezvényt, aminek a debreceni Taskó Fighting edzőterme adott otthont a közelmúltban. A kezdeményezésnek már volt előélete, hiszen ez a második rendezvénye a hajdúsági thai-bokszosoknak rövid időn belül.

Látványos megoldások

Hazai részről a Wolfer Gym és a Taskó Fighting színeiben Berényi Roland, Varga Gyula és Kálucz Martin lépett szorítóba, míg az edzőpartnerek a nyíregyházi Vadászi Teamből, a nagykátai Majzik Gymből és a miskolci Vita Gymből érkeztek a cívisvárosba. A találkozón az edzők főként a technikai megoldásokra helyezték a hangsúlyt, ennek megfelelően a harcosok látványos megoldásokkal rukkoltak elő. A debreceniek vezetőedzője, Fark Willy Berényi és Varga technikai megoldásait, míg Kálucz fizikumát, korábbi sérüléseinek regenerálódását emelte ki a wolfergym.hu honlapon.

Egyre többen

– Amikor elkezdtük szervezni a sparring partykat, először csak Hajdú-Bihar megyében gondolkoztunk, de roppant jó érzéssel tölt el bennünket, hogy egyre többen jelzik részvételi szándékukat az ország távolabbi régióiból, sőt külföldről is – nyilatkozta Dr. Máthé Levente, a Taskó Figthing ügyvezetője.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!