Sport

2015.01.19. 16:28

Még nem tudni, mi lesz vele

Debrecen - Néhány napot Prágában töltött és edzőmeccsen is pályára lépett a Duklában a Loki támadója, L’Imam Seydi.

Debrecen - Néhány napot Prágában töltött és edzőmeccsen is pályára lépett a Duklában a Loki támadója, L’Imam Seydi.

Ahogyan arról a Hajdú-bihari Napló is beszámolt néhány napja, a DVSC-TEVA francia csatára, L’ Imam Seydi az elmúlt hét elején próbajátékra utazott Csehországba. A labdarúgó célállomása Prága volt, ahol a helyi Dukla szakmai stábja kívánta tesztelni.

A prágaiak a cseh pontvadászat kilencedik helyén állnak jelenleg, 16 forduló alatt 18 gólt szerezvén, ami nem mondható soknak, ezért is keres vélhetően támadót a vezetőség.

Semmi sem dőlt el

A DVSC-be másfél éve a Diósgyőrből érkezett Seydi a hét legelején utazott el és a tréningeket követően szombaton felkészülési mérkőzésen is pályára lépett az MSK Zilina ellen. A Dukla által 5–1-re megnyert meccsen Seydi középcsatárként kezdett, s a 48. percben cserélte le Lubos Kozel vezetőedző. Kíváncsiak voltunk, hogy ez alatt a néhány nap alatt sikerült-e Seydinek meggyőznie játékával a cseheket, azonban a debreceni klubtól kapott információ szerint még semmi sem dőlt el a csatár jövőjével kapcsolatban. Esetleges szerződtetésének ügyében tehát később születhet döntés.

A Loki egyébként ezen a héten is – kivéve a szerdát – napi két edzéssel készül a tavaszi szezonra, szombaton pedig a Békéscsabát fogják a cívisvárosiak edzőmérkőzésen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!