Sport

2015.01.06. 16:44

A portugálok ellen meccsel a válogatott

Berettyóújfalu - Két felkészülési találkozót vívunk Európa egyik legjobb nemzeti együttese ellen.

Berettyóújfalu - Két felkészülési találkozót vívunk Európa egyik legjobb nemzeti együttese ellen.Újra összehívta a magyar férfi futsalválogatottat Sito Rivera szövetségi edző. A legjobb honi futsalosok hétfőn utaztak el Portugáliába, ahol két edzőmeccset is vívnak a vendéglátók ellen Nazaréban. Először kedden, magyar idő szerint 21.30-tól csaptak össze a felek, majd szerdán ugyan ebben az időpontban újra megmérkőznek.

Nemzeti csapatunkba ezúttal négy berettyóújfalui játékos kapott meghívást, Lovas Norbert, Rábl János, Dávid Richárd és Szabó Péter utazott el Portugáliába. A Mezei-Vill csapatkapitánya, Trencsényi János térdsérüléssel bajlódott, így ezúttal nem tudott a gárdával tartani.

Sito Rivera tanítványai gőzerővel készülnek a márciusi Európa-bajnoki-selejtezőre – a sikeres szereplés érdekében a kapitány a lehetőségekhez képest megpróbálja minél többször összehívni a fiúkat, legutóbb decemberben Ciprussal játszottak. Amint azt a válogatott trénere az mlsz.hu-nak nyilatkozva elmondta, fejlődni akarnak, hogy sikerrel vegyék a selejtezőket. A mester szerint az öt a négy elleni játékban és védekezésben is előre kell lépniük, ebben segít a Portugália elleni két derbi, valamint a februári Finnországgal szemben megvívandó ütközet.

HBN


A keret

Balázs Zoltán (ETO FUTSAL CLUB)

Tóth Gyula (ETO FUTSAL CLUB)

Lódi Tamás (ETO FUTSAL CLUB)

Harnisch Ákos (ETO FUTSAL CLUB)

Dróth Zoltán (ETO FUTSAL CLUB)

Németh Péter (1.FC VESZPRÉM)

Rábl János (MVFC-BERETTYÓÚJFALU)

Lovas Norbert (MVFC-BERETTYÓÚJFALU)

Dávid Richárd (MVFC-BERETTYÓÚJFALU)

Szabó Péter (MVFC-BERETTYÓÚJFALU)

Hosszú Ádám (ARAMIS SE)

Horváth Szabolcs (ARAMIS SE)

Horváth Norbert (ARAMIS SE)

Szeghy Szabolcs (1988 DÉLI FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!