Sport

2014.11.02. 14:10

Hátrányból előny

Debrecen - A DVSC-TEVA együttese tíz emberrel verte meg a Lombard Pápát idegenben, a Dunaújváros következik.

Debrecen - A DVSC-TEVA együttese tíz emberrel verte meg a Lombard Pápát idegenben, a Dunaújváros következik.

Az utóbbi három mérkőzésén a megszerezhető kilenc pontból hetet gyűjtő DVSC-TEVA az előző fordulóban Pécsett nyerő Lombard Pápához látogatott szombat este, a bajnokságban az élmezőny után kapaszkodó cívisvárosi bajnokcsapat számára csak a győzelem volt elfogadható.

Nem kezdődött túl jó előjelekkel az összecsapás a Loki szempontjából, ugyanis a csapatkapitány Szakály Péter csak a lelátón foglalhatott helyet sérülés miatt.

Piros?

A hazaiak nem igazán tisztelték a címvédőt, bátran felvállalták a játékot, úgy tűnik azonban, a vendégek fegyelmezett játékára nem biztos, hogy számítottak, ennek ellenére a Debrecen dominált és éreztette a Pápával, ki az erősebb csapat.

A Honvéd ellen az előző szezon utolsó fordulójában már "megcsodált" Andó-Szabó Sándor játékvezető most is hozta a formáját: a vétlennek tűnő Kulcsárt ütésért kiállította. Nem árt megemlíteni, hogy nem sokkal a nem létező eset előtt Varga Józsefet tényleg megütötték, azonban az elmúlt idény legjobbjának választott dirigens ott nem látott piros kiosztására indokot, Nagy Tamás megúszta sárga lappal.

A megfogyatkozott DVSC azonban nem rogyott meg, sőt! A szünet után bő tíz perccel a kapus által kiütött labdát Dusan Brkovic vágta a kapuba, bizonyítva ezzel hetek óta tartó jó formáját.

Egyértelművé tette

A debreceni találat után mintha feladta volna lélekben a Pápa, a hajdúságiak pedig taktikusan, uralva a mérkőzést futballoztak tovább. Amikor már úgy tűnt, egyetlen góllal nyert a Loki, Lázár Pál egyértelművé tette a találkozó végkimenetelét. A DVSC-TEVA legközelebb szombaton a Dunaújváros ellen lép pályára a Nagyerdei Stadionban.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!