Sport

2014.11.11. 17:31

Az utolsó pillanatokban bukott el a vendéglátó

Balmazújváros - A Ligakupa C csoportjának 5. fordulójában csapott össze Balmazújvárosban a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Dunaújváros-Pase.

Balmazújváros - A Ligakupa C csoportjának 5. fordulójában csapott össze Balmazújvárosban a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő és a Dunaújváros-Pase.A hazaiak mindössze egy pontot gyűjtöttek a sorozatban, s az NB II-es gárdának ezúttal sem termett babér az első osztályú ellenfelével szemben. Ezzel a Balmaz maradt a kvartett utolsó helyén és biztosan lemaradt a Ligakupa tavaszi folytatásáról.

Pedig nem alakult a vendéglátók számára rosszul a meccs, 2–1-re még vezettek is Szabó János tanítványai, ám előbb Nikházi egyenlített, majd a 88. percben Virág öngóljával mind a három pontot megszerezte a Dunaújváros-Pase alakulata.

HBN


Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Dunaújváros-Pase 2–3 (1–1)

Balmazújváros, v: Karakó (Galán, Punyi)

Balmazújváros: Szalma – Vachtler, Szatmári, Papp (Kiss L. 72.), Németh (Virág 60.) – Müller (Sigér D. 46.), Sigér Á., Batizi Pócsi (Pintér 46.), Angyal (Belényesi 75.) – Kállai, Kondás.

Dunaújváros: Nagy G. – Villám, Farkas, Lázár (Sóron 74.), Sárközi – Lázár, Böőr (Jakab 46.), Petneházi (Pascua 46.), Nikházi – Perics (Thiago 46.), Orosz (Godslove 46.).

Gól: Angyal (45.), Kondás (53.) illetve Nikházi (37., 75.), Virág (öngól, 88.).

Sárga lap: Kondás (56.), Papp (66.) illetve Jakab (83.), Nikházi (92.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!