Sport

2014.11.05. 11:10

„Aranyos” báthorys harcosok

Debrecen - Nem csak az élsportolók, a klub első embere is kitett magáért az olaszországi seregszemlén.

Debrecen - Nem csak az élsportolók, a klub első embere is kitett magáért az olaszországi seregszemlén.Óriási sikert aratott a Báthory Kick & Thai Box Gym két élversenyzője az olaszországi WTKA világbajnokságon: Bokross Zsolt (67kg) a felnőttek mezőnyében low-kick-ben és K1-ben, míg Kovács Armand (+72kg) a juniorok között kick-light-ban, illetve K-1-ben bizonyult a legjobbnak a tornán.

Az olaszországi torna a Báthory Gym szempontjából rendhagyónak mondható, hiszen több mint húsz év után lépett újra ringbe Ignéczi László (+94kg), immár a veteránok kategóriájában. A Báthory Gym első embere 1993-ban vonult vissza az aktív versenyzéstől, s most rangidősként, 52 évesen nagyszerűen tért vissza a küzdőtérre. Ignéczi a hét főt felvonultató mezőnyben egyszer diadalmaskodott, egyszer kikapott, így végül az előkelő harmadik helyet szerezte meg a tornán, s bronzéremmel búcsúzott versenyzői pályafutásától.

HBN-TJ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!