Sport

2014.10.21. 10:49

Ifi Eb: Kovács Richárd véleményes meccs után állt meg

Debrecen - A horvátországi ifjúsági Európa-bajnokságon hétfőn Kovács Richárd (Big-Boxing NYVSC) csak a pontozók szerint nem győzött, ám sokak szerint igen.

Debrecen - A horvátországi ifjúsági Európa-bajnokságon hétfőn Kovács Richárd (Big-Boxing NYVSC) csak a pontozók szerint nem győzött, ám sokak szerint igen.

Sajnos azonban grúz ellenfelét hozták ki a meccsből, s ezzel a kiválóan, győzelemmel rajtoló 60 kilós bokszoló nem tudott még tovább lépni. Ma, kedden Komor László, szerdán Kovács Dávid (mindketten DVSC) bunyóznak.

A legjobb 8-ba kerülésért:

  • 60 kg: Kovács Richárd (HUN) - Guruli Lasha (grúz) 0-3
  • Kovács Richárd: - Ellenfelem elég rutinos volt, ám a ringben azt éreztem, hogy megvan a meccs. Több edző is ezt mondta, hogy szerintük én voltam a jobb. A bírók viszont mást láttak... Szerintem én nyertem, de mégis ő ment tovább, sajnos. Nem érzem igazságosnak az ítéletet.

    Ricsinek gratulálunk az Eb-re való kijutáshoz és ahhoz, hogy győzelemmel nyitott, majd jól bunyózott a grúz srác ellen! Ebből akár még jobb eredmény is kisülhetett volna.

    További, a régiónkat érintő program:

    KEDD

  • +91 kg: Komor László (HUN) - Aleksandar Mraovic (osztrák)
  • Az esti program utolsó meccse lesz ez, vagyis várhatóan kb. 20 órakor kezd Lackó és ellenfele (bár ez elég sok mindentől változhat, ahogy előtte alakul a többi találkozó).

    Nagyon bízunk a jó bemutatozásban Lackónál, amivel a legjobb 8 közé kerülhet!

    SZERDA

  • 49 kg: Kovács Dávid (HUN) - Alen Danielyan (örmény)
  • Az esti program 2. párja lesz ez, vagyis 18 óra után kevéssel következik Dávidék meccse.

    Az első körben az örmény srác egy fehéroroszt győzött le, Dávid erőnyerő volt. Most már az érem, vagyis a 4 közé kerülés a tét. Nagy lehetőség előtt áll Dávid, ám ez nem szabad, hogy agyon nyomja!

    Az alábbi linkre kattintva alul ki lehet választani melyik nap élő videós közvetítését akarja nézni valaki. Vagyis így követhető Komor László mai, illetve Kovács Dávid holnapi küzdelme, ha éppen sikerül elkapni.

    Ricsinek még egyszer gratula a teljesítményéhez! Lacinak és Dávidnak pedig: mindent bele!

    - Koppányi Szabolcs -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!