Sport

2014.10.09. 13:09

Bokross a döntőig menetelt

Budapest, Debrecen - A Báthory Gym fiatal harcosa egy remek gálán készülhetett a közelgő vébére.

Budapest, Debrecen - A Báthory Gym fiatal harcosa egy remek gálán készülhetett a közelgő vébére.

A hagyományokhoz hűen ismét megrendezték a budapesti Syma-csarnokban a Budo és Küzdősport Gálát a Terrorelhárítási Központ (TEK) szervezésében. Az idén immár harmadik alkalommal életre hívott esemény nagyon jó feltételeket biztosított a BM Országos Pontszerző Karatebajnokságra való felkészülésre, melynek sztárvendége a négyszeres K–1 világbajnok, Semmy Schilt lesz.

Három nyert meccs

A fővárosi Budo és Küzdősport Gálán a felnőtt 70 kg-os kategóriában indult a debreceni Báthory Gym tehetsége, Bokross Zsolt. A súlycsoportban 14-en mérlegeltek, az első körben erőnyerő volt a cívis harcos, a második mérkőzés másfél menetig tartott, mivel a szegedi Tápai Ákosra háromszor számoltak rá, így Bokross T.K.O. győzelmet aratott. A harmadik mérkőzést pontozással 2:1-re nyerte a báthorys fighter a szintén debreceni Perge Bence ellen. A fináléban Bokross 2:1-es pontozással kikapott a tatabányai András Péterrel szemben, de az ezüstérem is szépen csillogott a fiatal hajdúsági tehetség nyakában.

Bokross következő megmérettetése október végén az olaszországi WTKA világbajnokságon lesz.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!