Sport

2014.05.05. 14:06

Rá kell tenni egy lapáttal

Debrecen - A Loki fölényesen nyert Pápán, de a bajnoki címhez még további győzelmek szükségeltetnek.

Debrecen - A Loki fölényesen nyert Pápán, de a bajnoki címhez még további győzelmek szükségeltetnek.

Idegenben győzött 5–1-re a DVSC-TEVA együttese az OTP Bank Liga hétvégén rendezett 27. fordulójában, ám egy debreceni labdarúgó tulajdonképpen hazai környezetben léphetett pályára. A Loki védője, Mészáros Norbert ugyanis a város szülötte és pályafutását is a pápai csapatban kezdte. Az ezúttal jobbhátvédként szerepeltetett belső védő értékelte lapunk hasábjain a vasárnap esti sikert.

Örök élmény marad

– Igaz ugyan, hogy nem az eredeti posztomon futballoztam, de remekül éreztem magam a Lombard otthonában a pályán – fogalmazott a játékos, aki sérülése után most játszott először végig egy bajnoki összecsapást.


[poll id="674"]


– Az utóbbi időben kissé már túl kedves vendég voltam Pápán, mert a házigazdák rendre megnehezítették a dolgunkat, most viszont meggyőző fölénnyel tudtuk legyűrni őket. Egyébként korábban játszottam jobb oldali középpályásként és a védelem szélén is, nem volt nagyon idegen a jobbhátvéd szerepköre, ráadásul ezen a poszton még több lehetőségem nyílik fölzárkóznom a támadásokhoz. Örülök, hogy ilyen nagy fölénnyel nyertünk, nem is volt kérdés, hogy ugyanolyan elszántan lépünk pályára Pápán is, mint mondjuk tettük a Kecskemét elleni hazai meccsen. Az esélyeket nem nekünk kell latolgatnunk, nem másokkal foglalkozunk, hanem a következő mérkőzésünkkel, azt akarjuk mindig megnyerni – mondta Mészáros.

A válogatott védő a Nagyerdei Stadion május elsejei megnyitójáról is ejtett néhány szót. – Nagyon vártuk már azt a pillanatot, hogy megnyíljon az új aréna, ezért hiába volt csupán egy gálameccsben részünk, örök élmény marad az az este. A következő bajnokit már ott játsszuk az Újpest ellen, egy olyan hangulatban, ami szombat este vár ránk, nem is kérdés, hogy rá kell tennünk még egy lapáttal, 100 százalék helyet 120-at kell nyújtanunk! – jelentette ki a védő.

HBN-TN


Pápa, Debrecen - A Lombard Pápa Termál FC vs. DVSC-TEVA (1-5) NB I-es mérkőzés után a két vezetőedző, Tóth Bálint és Kondás Elemér értékelték a látottakat.


Pápa, 2014. május 4., vasárnap (MTI) - A listavezető Debrecen sima, 5-1-es győzelmet aratott a Pápa otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, s ezzel továbbra is három ponttal vezet a második Győr előtt a tabellán.


Pápa, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 27. fordulójában a Debreceni VSC-TEVA gárdája a Lombard Pápa Termál FC vendégeként lépett pályára vasárnap 18:30-tól a Perutz Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Pápa, Debrecen - A Loki magabiztosan győzött Pápán és őrzi hárompontos előnyét a Győri ETO előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!