Sport

2013.10.04. 14:57

Több mint 1000 nevező a gödöllői kadet körversenyre

Gödöllő, Debrecen - Gödöllőn európai kadet körversenyt rendeznek kard fegyvernemben, Budapesten pedig párbajtőr és tőr válogatót tartanak a hétvégén.

Gödöllő, Debrecen - Gödöllőn európai kadet körversenyt rendeznek kard fegyvernemben, Budapesten pedig párbajtőr és tőr válogatót tartanak a hétvégén.A Debreceni Honvéd Sport Egyesület (DHSE) vívói október 4-étől 6-ig Pest megyében lépnek majd pástra. Míg szombaton Karácsony Andor és Urbán Ádám lép pástra kard egyéniben, addig a Magyarország élmezőnyébe tartozó Leitner Dorka vasárnap küzd majd a dobogó legfelső fokáért.

Ám a pénteki napon is lesz feladatuk a hajdúsági vívóknak, hiszen Balog Alexandra, Fedor Tamara, Babinszki, Dorottya, Fekete Laura, Ekli Flóra, Sohajda Fanni és Molnár Réka már készítik párbajtőrjeiket, hogy minél jobb eredményt érjenek el az európai körversenyhez nem tartozó válogatón a fővárosi Angyalföldi Sportközpontban. A több mint 1000 nevezőt számláló hétvégi eseménysorozatok sokak számára fontos lehet, hiszen ezen a versenyen a jól teljesítők egy lépéssel közelebb kerülnek a korosztályos válogatotthoz.

HBN-MAL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!