Hirdetés

2022.12.09. 13:43

Versenyképes árakért válaszd a márkafüggetlen szervizeket!

Az okostelefonok számának növekedése maga után vonja a megnövekedett szervizigényt is, így ma már nemcsak hivatalos márkaszervizek, hanem márkafüggetlen szervizek is kínálnak javítási szolgáltatásokat, ráadásul sok esetben jóval kedvezőbb áron.

Forrás: GSM Pont

A független szervizek másik nagy előnye a márkaszervizekkel szemben a gyorsaság, ami sokat nyom a latba a felhasználók szemszögéből, hiszen meghibásodás esetén egyáltalán nem mindegy, meddig kell nélkülözni a mindenre használt okostelefont.

Megbízható gyorsszervizek

Az okostelefonok az életünk szerves részei, így hiányukat megérezzük, főként akkor, ha sok időre kell lemondanunk róluk javítás miatt. Minden márkájú készüléket ugyanúgy érint ez a probléma, így a legnagyobb számban eladott Xiaomi készülékeket is. A GSM Pont szervizeiben Xiaomi mobilok szakszerű javítását is vállalják versenyképes árakon.

A márkafüggetlen szervizek jó megoldást jelenthetnek az alacsonyabb költségek és a gyorsaság miatt, amennyiben garanciális időn túli vagy körön kívüli javítási munkára van szükséged. Azonban érdemes új szerviz felkeresése esetén meggyőződni annak megbízhatóságáról, például a független vélemények, értékelések alapján.

Népszerű telefonmárkák javítása márkafüggetlen szervizekben

A legnagyobb elővigyázatosság ellenére is megtörténhet a baj, és az okostelefonod beázhat, összetörhet, más módon megsérülhet. Az esetek nagy százalékában a kijelző törésével vagy a készülék beázásával keresik fel az emberek a műhelyeket. Ezek a sérülések azonban nemcsak a látható alkatrészeket érinthetik, hanem a hardvereket is.

A megbízható márkafüggetlen műhelyekben nem eredeti alkatrészeket használnak, hanem minőségi, utángyártott tartozékokat, egyrészt ennek is köszönhető a kedvezőbb ár. Érdemes lehet több év tapasztalattal rendelkező szakértő csapatra bízni a javítást, amely garanciát vállal az általuk elvégzett munkákra, alkatrészekre, így probléma esetén orvosolni tudják a bajt.

Szerviz vs. házilagos javítás

Bár az interneten számos videós útmutatót is találni, kellő tapasztalat és megfelelő szerszámok hiányában mégsem javasolt házilag nekiállni a javításnak, mert esetleg csak még nagyobb kárt okozhatunk a készülékben, akár használhatatlanná is tehetjük a hozzá nem értésünkkel.

A javítás nagyszerű alternatíva lehet a telefon sérülése esetén, és az esetek többségében a szakszervizekben orvosolhatóak a problémák, nem szükséges új készüléket vásárolni. A telefon valamennyi alkatrészének cseréje megoldható, így a kijelző, az akkumulátor, a kamerák, a hangszórók, valamint a töltőcsatlakozó cseréje is. A hibák megállapítása díjmentes bevizsgálással történik. A művelet az alkatrész rendelkezésre állása esetén kb. fél-1 óra alatt megvan.

Amennyiben tönkrement a kedvenc Xiaomi okostelefonod, és már nem garanciális a javítás, valamint csak rövid ideig tudod mellőzni a készüléket, érdemes lehet egy kedvező áron dolgozó márkafüggetlen szervizre bízni a javítást.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában