PR cikk

2012.07.02. 13:52

Négy éves az i.Scription szemüveg

Elsőként 2008-ban jelent meg szenzációként a Carl Zeiss Vision cég egyedülálló látásvizsgáló eszköze Debrecenben a Fórum Bevásárló Központban. Akkor még mindenki furcsán méregette a különleges topográfikus szemvizsgáló gépet és soha nem látott luxus dolognak gondolta az egészet. Ma már nem sokan kérdezik meg, mi is az i.Scription.

Elsőként 2008-ban jelent meg szenzációként a Carl Zeiss Vision cég egyedülálló látásvizsgáló eszköze Debrecenben a Fórum Bevásárló Központban. Akkor még mindenki furcsán méregette a különleges topográfikus szemvizsgáló gépet és soha nem látott luxus dolognak gondolta az egészet. Ma már nem sokan kérdezik meg, mi is az i.Scription.

A kemény évek bebizonyították, hogy mind árban, mind technológiában elérhető, hétköznapi valósággá vált ez a hullámfront technológiának is nevezett eljárás és az ez alapján készült szemüvegek. Akit érdekelnek a technikai részletek, a www.pappoptika.hu weboldalon részletes ismertetőt talál. Túl azon, hogy ez a szemüveg hatalmas előrelépés orvosi és technikai szempontból, a hétköznapokban is hallatlan előnnyel bír a hagyományos optikákkal szemben.

Ha valaki a családban arra panaszkodik, hogy éjszaka képtelen autót vezetni, vagy esőben nem lát, számítógépnél hamar elfárad és műfénynél nem tud tanulni, az i.Scription lencse páratlan előnyöket nyújthat. Lélegzetelállító kép extrém körülmények között is! Élénk valódi színek! Fényudvar mentes éjszakai kontrasztok és rendkívüli látásélesség!

Páratlan és figyelemre méltó, hogy olyan látásproblémákat (pl.corneális astigmia) is tökéletesen korrigál, melyek hagyományos optikai módszerekkel nem orvosolhatók. Kiemelném még, hogy a szemüvegek rendkívül tartósak, évekig tökéletesek és nincs a szokásos értelemben vett „megszokási” és „hozzászokási” mizéria.

Az eddig szkeptikusan "akciózó", hagyományos távol-keleti lencséket fillérekért, százalékos lózungokkal kiárusító konkurencia is megkezdte a hullámfront technológiás lencsék csendes tervezését. Még néhány év és ez lesz az elfogadott trend, mint ahogy a színes tv megjelenésével letűnt az akciós fekete-fehér.

2009 óta azonban a diagnosztika és az európai precíziós szemüveglencse gyártás behozhatatlan zászlóshajója a Zeiss Művek maradt. A szemüvegipar megörökölte azokat a 160 éves tradícióra visszatekintő fejlesztéseket, amelyek a világ piacvezető optikájának ipartechnológiai módon álltak a rendelkezésére. A műhold kamerák és nemzetközi csillagvizsgáló rendszerek, távcsövek, ipari számítógép chip gyártó foto optikák, művészi fényképezőgép objektívek, presztízstelefon foto lencsék után akár Hollywoodi sikerfilmek kamera optikái színvonalához mérten, bárki vehet ma már magának egy páratlan, egyedülálló személyes presztízsértékű i.Scription szemüveget. Ne hallgassuk el, hogy a Zeiss Magyarországon üzemelteti az európai üveglencse gyártás központját és jelentős szerepe van a magyar optikai ipar megmaradt nemzetközi hírnevében, és persze a munkahelyekről se feledkezzen meg senki.

A Papp Optika Szalon eddigi tapasztalatai is érdekes fordulatot vettek az i.Scription megjelenésével. Már két üzletünkben is elérhető Debrecenben az i.Scription látásvizsgálat. Megjelentek a nanotechnológiás, fényre sötétedő lencsék /PhotoFusion/, és profi keménységű tartós rétegek, amelyek évekig biztosítják a használhatóságot. 4 év után túl vagyunk a kezdeti kirobbanó sikereken, épp úgy, mint a "gyerekbetegségeken". Azt kell mondjam, a környék intelligens és igényes szemüvegviselői rájöttek, hogy a szemüveg nem csupán egy divatos keret, vagy egy vékony lencse beszerzése, és akciós optikák közötti értelmetlen kajtatás, hanem sokkal de sokkal több! Érdekes volt látni, hogy azok a vevőink, akik i.Scription szemüveg mellett döntöttek, barátaiknak és családtagjaiknak is kivétel nélkül javasolták ezt.

Itt köszönjük meg mi is mindenkinek, aki az elmúlt években i.Scription szemüveget vásárolt, és hogy a valódi minőséget választotta!

Az i.Scription látáskontroll továbbra is ingyenes. Részletek a www.pappoptika.hu weboldalon.

Jó egészséget és szép nyarat kíván a Papp Optika Szalon minden dolgozója!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!