meghekkelve

2020.05.08. 19:00

Csúnyán keresztbe tettek a világ egyik legjobb kosarasának

Ismeretlen tettesek feltörték az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Milwaukee Bucks sztárjának, Jannisz Antetokunmpónak a közösségi oldalait és bankszámláit.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo controls the ball during the NBA basketball match between Milwaukee Bucks and Charlotte Hornets at The AccorHotels Arena in Paris on January 24, 2020. (Photo by Anne-Christine POUJOULAT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Anne-Christine Poujoulat

Az előző szezon legjobbjává választott erőcsatár közösségi oldalairól csütörtökön trágár és rasszista posztok láttak napvilágot,

köztük sértő megjegyzések a januárban elhunyt Kobe Bryantről, illetve olyan állítások, hogy Antetokunmpo elkapta a koronavírust.

Ügynöke közölte, hogy a görög kosarasnak semmi köze a bejegyzésekhez, amelyeket nemsokára töröltek, ugyanakkor néhány országos amerikai médium addigra már közzétette őket.

A 25 éves csillag barátnője és a Los Angeles Lakerst erősítő öccse egyaránt védelmébe vette őt az internetes felületeken:

„Meghekkelték Jannisz Twitterét, telefonját, e-mailjét és a bankszámláit is”

- írta Mariah Riddlesprigger és Kosztasz Antetokounmpo.

„Jannisz elnézést kér a megjelent bántó és undorító tartalmakért”

- tették hozzá.

A Milwaukee Bucks vizsgálatot indított az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában