Friss kapcsolat

2022.07.31. 10:05

Három évvel a válása után újra randizik Brad Pitt

Brad Pittet válása után hírbehozták a 29 éves lengyel száramzású modellel, Nicole Poturral, ám a románc nem tartott sokáig.

A People magazin információi szerint Brad Pitt már egy ideje találkozgat valakivel, ám a kapcsolat még nem komoly.

"Randizgat valakivel, de a kapcsolat még nem fordult komolyra" - mondta a life.hu szemléje szerint a lapnak egy bennfentes a színészikonról, aki korábban Jennifer Anistonnal és Gwyneth Paltrow-val is együtt volt.

Brad Pittet válása után hírbehozták a 29 éves lengyel száramzású modellel, Nicole Poturral, ám a románc nem tartott sokáig.

Pitt és Jolie hat évvel a szakításuk és három évvel a válásuk után még mindig küzdenek egymással öt közös gyermekük elhelyezéséért és láthatásáért. A legidősebb, örögbefogadott fiuk, Medox már felnőtt. Képtelenek megegyezni egymással. Pitt egyébként jó kapcsolatot ápol a gyerekeivel, sok időt tölt velük Los Angelesben, de nagyon szereti a franciaországi birtokát is, a Miravalt, amit 2008-ban vásároltak Angelinával közösen.

A kastélyt és a szőlőültetvényt családi vállalkozásként akarták üzemeltetni. Megegyeztek, hogy soha nem adják el részesedéseiket a másik beleegyezése nélkül. A színésznő azonban 2021-ben megszegte ezt a megállapodást, ugyanis továbbadta saját tulajdonjogát a Tenute del Mondónak, egy olyan társaságnak, amelyet a keresetben versenytársként írnak le. Pitt ügyvédei szerint Jolie szándékosan okozott kárt ezzel Pittnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!