Közönségkedvenc

2022.06.19. 16:55

Ő lehet a következő James Bond

A 49 éves színész korábban azt mondta, nem játszaná el a 007-es ügynököt, inkább egy főgonoszt alakítana.

Idris Elba lehet a következő James Bond. A filmek producere, Barbara Broccoli azt nyilatkozta a minap, hogy többen is arról beszélgetnek a stúdióban, hogy ő lenne a megfelelő választás. A színész korábban azt mondta, hogy nem szeretne Bond lenni, de egy főgonosz szerepét szívesen elvállalná a filmekben. Most kiderült, hogy egy piaci kutatás eredménye viszont őt hozta ki az egyik legnépszerűbb jelöltnek a szerepre. 

A kutatás vezetői azt nyilatkozták, hogy a filmszakértők, akiket kérdeztek nem gonoszként, hanem főhősként akarják látni a színészt. Ez az információ hetekkel azután került csak napvilágra, hogy a producer azt mondta, sokáig fog tartani mire megtalálják Daniel Craig pótlását. Úgy fogalmazott, hogy egy ilyen ikonikus szerepre nem egyszerű színészt találni. Arról, hogy Idris Elba játszaná a következő 007-est már év elején elkezdődtek a pletykák. A Sun szerint egyébként nem hivatalos beszélgetés már volt is Idris és a stúdió között, bár akkor még a főgonosz szerepéről.

Idris Elbán kívül egyébként még Henry Cavill, Tom Hardy, Tom Hiddleston és Richard Madden neve merült fel a szerepre - írja a Tények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!