Nagyvilág

2015.12.01. 12:12

Videó: Ezt a karácsonyi reklámot nem bírod végignézni sírás nélkül

A német szupermarket reklámjában a nagypapa a saját halálával próbálja összehozni a családot az ünnepre. 

A német szupermarket reklámjában a nagypapa a saját halálával próbálja összehozni a családot az ünnepre. Egy idős férfi hazatér a sétából, majd lehallgatja a hangposta üzeneteit, amit a lánya hagyott neki. - Helló papa, én vagyok - kezdődik az üzenet, a háttérből pedig egy másik hang kiabálja, "helló nagypapa". - Csak azért hívlak, hogy tudd, idén nem tudjuk együtt tölteni a karácsonyt - mondja a nő, miközben a nagypapa a tőlük kapott képeslapot igazítja a polcon.

- Jövőre újra megpróbáljuk, dolgozom rajta, megígérem. Boldog karácsonyt apa! - folytatódik az üzenet, majd ismét az unoka hangja szólal meg: hamarosan találkozunk. Boldog karácsonyt nagypapa! - majd befejeződik a hangposta.

A nagypapa ezután egyedül ül le a karácsonyi asztalhoz, a következő évben is, majd azt követőben is.

A gyerekek élete elfoglalt, egészen addig, amíg nem kapnak egy üzenetet arról, hogy a nagypapa meghalt. Ekkor az idős ember házában gyűlik össze a család. Amikor viszont belépnek, az asztalon meg van terítve a karácsonyi vacsorához, majd megjelenik a nagypapa, aki felteszi a kérdést: Hogyan máshogy hozhattalak volna össze titeket?



A német EDEKA szupermarket karácsonyi reklámjánál aligha készült meghatóbb hirdetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!